Over ons

Algemene informatie over ons
kleineeuropesecampings.nl is een website speciaal bedoeld voor kampeerders die op zoek zijn naar een kleine gemoedelijke camping in Europa. We verzamelen hier kleine campings in Europa, waardoor het zoeken naar dergelijke campings vergemakkelijkt wordt. Door op een land te klikken wordt u doorgestuurd naar de website van het betreffende land.

kleineeuropesecampings.nl is een particulier initiatief waar geen groot mediabedrijf achter zit.
Wij hebben geen winstoogmerk (niet commercieel) en de eventuele opbrengst (adverteerders en de campings worden om een kleine tegemoetkoming in de kosten gevraagd) zal louter ingezet worden ter promotie van de website en dus ook van de campings!

We zijn in 2014 begonnen met kleineitaliaansecampings.nl, omdat bleek dat het voor liefhebbers van kleinschalige campings in Italië lastig was dergelijke campings te vinden. En dat terwijl Italië een steeds grotere aantrekkingskracht heeft op kampeerders. Vanwege het succes van kleineitaliaansecampings.nl, werd besloten een tweede site op te zetten: kleineduitsecampings.nl. Deze website had een wat langere aanlooptijd nodig, maar groeide (en groeit) gestaag. Om het zoeken nog meer te vergemakkelijken werd in mei 2016 kleineeuropesecampings.nl gelanceerd. Een soort verzamelwebsite waarvandaan makkelijk gezocht kan worden naar kleine campings in heel Europa. Deze laatste site is nog in ontwikkeling.

Om de site beter vindbaar te maken (o.a. op Google) hopen wij dat velen een link naar kleineeuropesecampings.nl, kleineitaliaansecampings.nl en/of kleineduitsecampings.nl plaatsen.

Uw camping ook op kleineeuropesecampings.nlkleineitaliaansecampings.nl en/of kleineduitsecampings.nl plaatsen. ? Of adverteren op deze site(s)? Kijk,dan hier en neem contact met ons op.